Dansk Pumpe Automatik "Løsningsleverandør til den danske vandsektor"

Pumpeautomatik

Dansk Pumpe Automatik har, som navnet også antyder, stor erfaring i pumpeautomatik inden for spildevandssektoren. Vi udskifter, opsætter og installerer styringer til spildevandstransport. Der er mange forskellige konstellationer af pumpeinstallationer og mange forskellige hensyn at tage. Vi har stor erfaring med primært to typer af tavleudskiftninger:

Indendørs monterede ståltavler

Disse tavle er oftest ret store effektmæssigt og er dermed for det meste placeret i ret vitale pumpeanlæg Ved disse opgaver er det vigtigt at processen granskes nøje inden udskiftningen og alle tænkelige udfordringer overvejes. Der er mange faktorer som der skal tages hensyn til: arbejde under spænding, afbrydelse, vægt og adgangsforhold, overpumpning mv. Vi udskifter gerne færdige tavler og deltager ligeså gerne med råd og input allerede i planlægningsfasen.

Fritstående tavler i terrænskabe

Disse anlæg er ofte mindre effektmæssigt og transporterer mindre spildevandsstrømme. Vi har stor erfaring med udskiftning af præmonterede komplette skabe og kan oftest skifte disse styringer uden brug af slamsuger og overpumpning. Ved disse opgaver skiftes eller monteres oftes trækrør i samme arbejdsgang. På denne måde kan pumperne monteres med CEE-stik og nemt hjemtages eller byttes ved defekter eller service.