Dansk Pumpe Automatik "Løsningsleverandør til den danske vandsektor"

Hvem er vi?

Dansk Pumpe Automatik er en branchespecifik virksomhed som beskæftiger sig med installation, renovering og optimering af tekniske spildevandsanlæg – primært pumpestationer og brønde. Vi er en virksomhed som lægger stor vægt på kvalitet og ordenlighed. Vi sætter en ære i hver en opgave og går meget op i at aflevere et færdigt produkt eller anlæg som vi kan stå inde for.

Virksomheden er startet i 1992 af Elektriker Anders Christensen som egentlig startede med at arbejde med rensningsanlæg til rensning af industrispildevand. Anders læste dog senere til installatør og hans interesse for pumper voksede hurtigt, så hurtigt at han primært har beskæftiget sig med pumper og styringer lige siden.
I begyndelsen bestod de fleste opgaver af servicering og udskiftning, men har senere udviklet sig til udskiftning og indregulering af styringer også og pumpestationer som helhed. Som årene er gået har virksomheden udviklet sig og består i dag ikke kun af Anders. Vi er i dag en blanding af elektrikere og kloakfolk som alle har passionen for kloak- og spildevandsanlæg, og ikke mindst ordenligheden, tilfælles.

Vi er, foruden interessen for feltet, drevet af at levere et ordenligt stykke arbejde og at kunne se hinanden i øjnene ved afleveringen. Dette gør sig gældende uanset om det drejer sig om udskiftning af en pumpe eller renovering af et større spildevands anlæg – Vi skal til enhver tid kunne være arbejdet bekendt. Virksomheden er beliggende i Værløse lidt nord for København og vi kører på hele Sjælland og Lolland-Falster. Dette er vores daglige geografiske område men bestemt ikke en begrænsning for at køre længere.